ELAKHETER OM SOLTECKNEN (ta inte åt dig mer än du tål)

Väduren (21/3-20/4)
Du är en pionjär och tycker att de flesta andra människor är dumma. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är att göra folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

Oxen (21/-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar för mycket. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig men du är bara en insnöad kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad duger. Det innebär att du är snål. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig lättlurad. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än av sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är allmänt värdelös.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla som aldrig vågar flytta hemifrån. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du är så tråkig att du försvinner i en grupp på¨två. Detta kompenserar du med att jobba ihjäl dig.

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och rätt så framåt ibland. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett svin som saknar all form för verklighetsförankring..

Fiskarna (19/2-20/3)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.